1år sen det magiska plusset | Det jag ser är det jag lever för
heiannika

Det jag ser är det jag lever för

Annons

1år sen det magiska plusset

Idag är det exakt 1år sen vi plussade. Jag kommer ihåg den dagen såväl. Mattias tyckte jag skulle vänta två dagar till min födelsedag som en liten födelsedagspresent. Men jag vågade inte var rädd att bli besviken så valde att ta det tidigare. Gjorde det på morgonen innan vi gick till jobbet och den visade ett plus. Lyckan var obeskrivlig jag fick en tidig födelsedagspresent! 

Vi skickade bilden på Nova till närmsta familje medlemmarna hon var nyvaken och glad i sin pyjamas. Så liten hon var sötnos! Tänk att detta var början på våran resa av en kamp med glädje men även sorg. Att vara gravid är det finaste som finns och den bästa jag önskar alla att få uppleva den känslan och glädjen.    
   

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
heiannika

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats