Älska dig själv och släng vågen | Det jag ser är det jag lever för
heiannika

Det jag ser är det jag lever för

Annons

Älska dig själv och släng vågen

Många frågar mig om jag försöker gå ner i vikt mitt svar är nej jag kastar vågen, för mig handlar det inte om siffror, för mig handlar det om att äta rätt och må bra att få en hälsosam kropp en som jag vågar visa upp och må bra över. En resa jag är stolt och glad över att jag började i december för jag mår bättre än någonsin. En sak folk ofta glömmer är muskler väger mer än fett och de stirrar sig blinda på vågen och vikten och blir stressade över att de inte går ner vikt eller att de gått upp och ändå tränar.

Släng vågen allt handlar om att du ska må bra att du känner dig nöjd över din kropp för du är fin precis som Du är kom ihåg det! Ändra inte dig för hur samhället ser ut idag fortsätt vara du för du är fin precis som du är och jag hoppas att en dag försvinner detta samhälle och skönhetsideal att det inte längre heter att man är för fet, knubbig, smal osv.

Tillsammans ska vi kämpa mot detta och må bra av precis som vi är! Vi är fina precis som vi är! Så fokusera på rätt saker i livet för det tar alldeles för mycket energi att stirra sig blind på vikten och stressa över sin vikt och den stressen kommer du må dåligt av. Ta hand om dig istället! Vi lever bara engång så ta vara på det.img_1091.jpgimg_1102.jpg

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
heiannika

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats