Sommarpresenter till fröknarna | Det jag ser är det jag lever för
heiannika

Det jag ser är det jag lever för

Annons

Sommarpresenter till fröknarna

Tjejerna gick på sommarlov för någon vecka sen och då tackade vi av fröknarna med lite sommarpresenter. I år fick de en moviebox men eftersom de blev lite akut hämtning på förskolan pga sjukt barn så blev inte inslagningen riktigt som jag tänkt mig. Denna moviebox innehåller två läsk, popcornkärnor, popcornbägare, choklad och såklart en film. Stort tack Therese för inspirationen/hjälpen 😀 img_1699.jpgimg_1698.jpgimg_1701.jpgimg_1702.jpgimg_1706.jpg

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
heiannika

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats