Vissa borde inte arbeta som läkare | Det jag ser är det jag lever för
heiannika

Det jag ser är det jag lever för

Annons

Vissa borde inte arbeta som läkare

Tänkte berätta för er om ett hemskt läkarbesök jag skrev i min förra blogg, detta inlägg skrev jag den 2:a maj.”Igår spenderade jag och Mattias hela dagen på sjukhuset och kom inte hem förs än senare på kvällen. Jag har ju kräkts ovanligt mycket utav min penicillin mot urinvägsinfektionen som kommit tillbaka. Då ville läkaren att jag skulle åka in. När vi kommer in får jag dropp då jag nästan var uttorkad och man tog prover, sen fick vi inte träffa en läkare förs än flera timmar senare alltså på kvällen och vi kom dit på dagen.

Vi fick träffa en hemsk läkare som inte alls lyssnade på mig eller mina problem, är så glad att Mattias var med mig han fick hjälpa mig att säga åt läkaren. Vi har stött på henne engång tidigare, när jag började få problem med njuren sen har vi lyckats undvika henne. Vi har kontakt med andra läkare som vi trivs jätte bra med som är hjälpsamma och har lyckats undvika denna läkare. Hade jag vetat att vi skulle fått träffa den läkaren hade jag aldrig åkt in.
Denna läkaren sade mer eller mindre ta din medicin och kräks eller stå ut med smärtan, usch vissa människor ska inte ens jobba som läkare! Tur att vi ska tillbaka på tisdag och träffa våra vanliga läkare, de ska även få höra om detta beteende det är inte okej hur denna läkaren behandlar sina patienter! Det viktigaste av allt är att bebisen mår bra trots att jag varit uttorkad i flera dagar.

När vi stötte på henne för första gången när jag hade problem med njuren, så tog hon inte det på allvar. Hon trodde inte på att jag hade ont i njuren. Hon vägrade först kolla upp min njure men efter mycket om och men bokade hon en tid till mig för röntgen dagen efter. Där de konstaterade att det var samma problem precis som med Nova och jag fick träffa en annan superbra läkare. Denna läkare tog så bra hand om mig hela vägen fram tills Saga föddes. Enligt mig världens bästa läkare har aldrig känt mig så trygg med en läkare som jag gjorde med henne.

 

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
heiannika

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats